Klub 4390

Torsdag den 23. januar 2020 var en helt speciel dag på Vipperød Skole.

Efter i en årrække at have haft base i de gamle tjenesteboliger på legepladsen flyttede Klub 4390 ind i nye lokaler i forbindelse med Vipperødhallen.

Vi håber børnene kan se, at vores nye rammer er skabt med udgangspunkt i deres mange gode ideer, og vi glæder os til at indtage de nye lokaler med hyggekroge, brædtspils-områder, bordtennis, JustDance og "Gamer-rum" i fællesskab.

07.12.2020

SFO- og klubliv - der er plads til alle

Se videoen her: SFO - der er plads til alle

Alle dage fra kl. 06:30 og frem til skoledagen begynder.

Eftermiddag

Mandag til torsdag: Efter skoletid og frem til kl. 17:00. To gange månedligt holder vi aften-åbent i klubben til kl. 20:00.

Fredag: Efter skoletid og frem til kl. 16:30