Ågerup SFO

Velkommen til Ågerup SFO

Om os

Vi bor på et dejligt overskueligt område, skrånende ned mod bunden af Isefjord mellem kirke, fjord og campingplads.

På samme område som vores SFO ligger Ågerup skole og Ågerup Børnehus, som huser vuggestue og børnehave. Vi har vi mange års gode erfaringer med samarbejde på kryds og tværs. Det giver et trygt, tæt og godt miljø, at alle på stedet, børn og voksne imellem, kender hinanden både fra undervisning, frikvarterer og SFO-tid.

Området

Vi har dejlige inde- og udendørsarealer, med nyindrettede legeområder til SFO/skole-, børnehave- og vuggestuebørn. Der er skoleskov, bålhus med indlagt vand og el, svævebane, Tarzanbane, rutsjebaner, multibane, boldbane, sandkasser mm.

Bevægelse i hverdagen

Både vores SFO og vores institution er DGI-certificeret.

05.01.2021

SFO Ågerup Skole

Tlf: 72 36 13 24 / 72 36 15 75

Skriv dit barn op til SFO

Alle dage fra kl. 06:30 og frem til skoledagen begynder.

Eftermiddag

Mandag til torsdag: Efter skoletid og frem til kl. 17:00. To gange månedligt holder vi aften-åbent i klubben til kl. 20:00.

Fredag: Efter skoletid og frem til kl. 16:30

SFO- og klubliv - der er plads til alle

Se videoen her: SFO - der er plads til alle