Velkommen til Kildedamsskolen

Vi er en folkeskole i Holbæk kommune med 6 skoler i byerne Tølløse, Vipperød, Stestrup, Ågerup, Ugerløse og Store Merløse. Vi har omkring 1.400 elever. Skolerne i Tølløse og Vipperød har klasserne 0.-9. klasse og skolerne i Stestrup, Store Merløse, Ugerløse og Ågerup har til og med 6. klasse. Efter 6. klasse, samles de unge mennesker i Tølløse eller Vipperød, hvor udskolingen er samlet i attraktive ungdomsmiljøer.

Vi skaber læringsmiljøer, hvor børn udvikler sig optimalt i forhold til deres potentiale. Vi tager udgangspunkt i en anerkendende pædagogik. Det betyder, at alle gennem nysgerrighed skaber en relation til hinanden, således at alle føler sig set, hørt, forstået og dermed anerkendt.

I hele dit barns skolegang vil dygtige lærere, pædagoger, ledelsen og skolebestyrelsen være optaget af, at dit barn lærer og udvikler sig, og at hver dag er en god skoledag.

Alle på Kildedamsskolen skal kunne opleve, at det daglige samvær er rart og trygt, at der er pænt og rent, og at alle trives.

Grundholdningen er, at du skal være mod andre, som du gerne vil have, at de er mod dig.

Det betyder:

• En god omgangstone
  • Vi behandler hinanden ordentligt
  • Vi respekterer hinandens forskelligheder – og accepterer dem
  • Vi behandler hinandens ting ordentligt
  • Vi holder skolen ren og ryddelig både ude og inde
  • Vi overholder skolens principper
  • Vi viser ansvar – det er vores skole!

14.01.2021

Per Gjerrild

Skole- og områdeleder
Kildedamsskolen
E-mail: pergj@holb.dk

Kontakt skolen

Her finder du en oversigt over de pædagogiske ledere.

Følg os på Facebook