Skolestart

Alle børn født i 2013 skal begynde i 0. klasse eller på anden vis følge undervisning fra 13. august 2019. Du kan skrive dit barn op til skole elektronisk.

Skoleindskrivning i skoleåret 2019/20 for børn der er født i 2013, er åben fra den 1. oktober 2018 til den 15. januar 2019

Alle forældre med børn i skolestarts-alderen vil modtage folderen "Vi byder nye forældre og børn velkommen i folkeskolen" via e-boks.

Se folderen "Vi byder nye forældre og børn velkommen i folkeskolen"

Skriv dit barn op til skole

Undervisningspligt

I Danmark har vi undervisningspligt. Undervisningen skal senest skal begynde i august, det år dit barn fylder 6 år. Dit barn skal tilbydes en plads på skolen, i det område barnet bor i.

Hvis dit barn skal gå på en anden skole

Det er muligt at vælge en skole, der ligger uden for det skoledistrikt barnet bor i. I så fald skal du kontakte skolelederen på den skole, hvor du ønsker dit barn optaget. Det gælder både, hvis der er tale om privatskoler og folkeskoler i andre skoleområder eller kommuner. Dog skal du huske, at du stadig skal opskrive dit barn til skolestart via linket øverst på siden.

Udsat skolestart

Hvis du ønsker at søge om udsættelse af dit barns skolegang, skal du kontakte skolelederen på den skole, dit barn hører til. Det er skolelederen, der skal tage stilling til, om det kan lade sig gøre. Der skal være særlige forhold, der gør sig gældende, for at et barns skolestart kan udskydes.

14.08.2018

Julie Aida Olin