Lov og fakta om skolen

Her skaber du dig et hurtigt overblik over lov & fakta omkring vores skole.

Kvalitetsrapporter

Folkeskolens kvalitetsrapport er et værktøj til at styre efter mål og resultater. Den skal vise kommunalbestyrelsen hvordan kommunen og dens skoler lever op til de politiske mål - læs mere: her.

Elevtal og klassestørrelse

Kildedamsskolen har omkring 1450 elever.

Vi har 0. til 6. årgang på vores afdelinger placeret i hhv.:

- Stestrup, 135 elever
- Store Merløse, 121 elever
- Ugerløse, 146 elever
- Ågerup, 118 elever

Vi har 7. til 9. årgang på vores afdelinger placeret i hhv.:

- Vipperød, 404 elever
- Tølløse, 525 elever

Afgangskarakterer

Undervisningsministeriet byder velkommen til åbenhedsinitiativet, hvor du kan finde en række relevante tal for de danske skoler. Formålet med åbenhedsinitiativet er at præsentere skoletal, der gør dig i stand til at sammenligne skoler med hinanden og se skolernes tal over for kommune- og landstal.

Initiativet er tænkt som et værktøj, hvor forældre, skolebestyrelser, skoleledere, lærere og andre interesserede kan få et samlet og brugervenligt overblik over, hvordan skolerne klarer sig på en række relevante parametre - direkte link her.

07.12.2016

Marianne Klarskov