Indskrivning og udmeldelse

Information om indskrivning og udmeldelse på Kildedamsskolen.

Indskrivning

Velkommen til Kildedamsskolen
At begynde i skole er begyndelsen på en ny og vigtig periode i jeres barns liv, og vi håber derfor, at se jer her på skolen og byde jer velkommen.

Første skoledag er tirsdag den 14. august 2018, hvor alle forældre opfordres til at være med, hvis det er muligt.

Nye børnehaveklassebørn, som starter i august 2018
Alle skal web-indskrive deres børn, som skal starte i børnehaveklasse.
Forældre skal benytte den elektroniske indskrivning på kommunens hjemmeside både ved indskrivning til folkeskolen, men også hvis I ønsker en anden skole til jeres barn, f.eks. fri eller privatskole.

Indskrivning for kommende børnehaveklassebørn foregår elektronisk - husk at have NEM-id ved hånden. I logger på her: Skolestart i Holbæk Kommune

WEB-indskrivningen er åben i perioden 1.10.2017 - 15.1.2018.

Løbende indskrivning
Indskrivning for øvrige elever foregår løbende ved henvendelse til vores ønskede skoleafdeling i hhv. Tølløse, Ugerløse, Stestrup, Store Merløse, Vipperød eller Ågerup.

Kom og besøg os

I er altid meget velkommen på vores skole. Kontakt den enkelte skoleafdeling og aftal nærmere omkring et besøg.

Udmeldelse
Udmeldelse af eleven bedes informeres skriftligt til skolen/ den enkelte afdeling, med oplysning om dato samt hvilken skole eleven fortsætter på.
Forældre træffer aftale med klasseteamet om, hvordan jeres barn får sagt farvel til klassen samt afleveret bøger mv.

Kontakt for yderligere
Det administrative Center kan kontaktes ved spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger på telefon: 7236 7820, mail: kildedamsskolen@holb.dk

Marianne Klarskov

Info-møder om skolestart

Kom til Info-møder om indskrivning og skolestart for skoleåret 2018/19

I september 2017 holde Kildedamsskolen info-møder for alle forældre, til kommende nye børnehaveklassebørn.

Gik du glip af mødet... så er det aldrig for sent ;- )

Du retter bare henvendelse til skolen på 7236 7820, og aftaler nærmere om et besøg, hvor vi kan vise og fortælle dig/Jer om skolen.

På glædeligt gensyn.

Folder: "Vi byder nye forældre og børn velkommen i folkeskolen".