Indskrivning og udmeldelse

Information om indskrivning og udmeldelse på Kildedamsskolen.

Indskrivning

Indskrivning for elever foregår løbende ved henvendelse til vores ønskede skoleafdeling i hhv. Tølløse, Ugerløse, Stestrup, Store Merløse, Vipperød eller Ågerup.

Kom og besøg os

I er altid meget velkommen på vores skole. Kontakt den enkelte skoleafdeling og aftal nærmere omkring et besøg. Find oplysningerne her.

Udmeldelse

Udmeldelse af eleven bedes informeres skriftligt til skolen/ den enkelte afdeling, med oplysning om dato samt hvilken skole eleven fortsætter på.
Forældre træffer aftale med klasseteamet om, hvordan jeres barn får sagt farvel til klassen samt afleveret bøger mv.

Kontakt for yderligere

Det administrative Center kan kontaktes ved spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger på telefon: 72 36 78 20, mail: kildedamsskolen@holb.dk

Katrine Ellegaard Rasmussen