Vipperød Skole

Du er meget velkommen til at kontakte en af de pædagogiske ledere, som gerne svarer på spørgsmål og viser skolen frem.

Vipperød Skole
Vipperød Skole er et/tosporet fra 0.-6. klasse og har derudover én af de to udskolingsafdelinger på Kildedamsskolen fra 7. til 9. klasse, som er tosporet.

På skolen er der i ca. 400 elever.

Vi har gode stimulerende udeområder. Vi har en stor legeplads, skolegård  med mulighed for både fodbold, basketball, ostespil, bordtennis, køretøjer o.m.a. Vi har både boldbaner, skov og sø i nærheden som vi bruger en del.

Indendørs har vi bl.a. lokaler til de kreative aktiviteter, derudover har vi en gymnastiksal vi har til rådighed alle dage.

Bus og ringetider

Skal du med bus i skole kan du her se ringetiderne og finde ud af hvilke busser der passer

Bustider

Movia står for distriktets aktuelle køreplaner samt busdrift
- brug søge-feltet i dette direkte link: Movia – aktuelle køreplaner

Ringetider

1. 08.00-09.30
  2. 09.50-11.20

Frokost
  3. 12.15-13.00
  4. 13.15-14.00
  5. 14.15-15.00
  6. 15.00-15.45

27.01.2020

Lis Thrane Hansen

Pædagogisk leder, mellemtrin og udskoling og daglig leder
E-mail: listh@holb.dk

Gitte Tonn

Pædagogisk leder, indskoling og SFO
Telefon: 72 36 83 91
E-mail: gtonn@holb.dk

Kampagne for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige, folkeskolen kan.

Kampagnen er til for dig, for at give dig tryghed i skolevalget for dit barn. Den er til for dig, der dagligt bruger folkeskolen - både som elev, forælder og medarbejder.

Se kampagnevideoen her