Det faglige og sociale

Det faglige, sociale og personlige

På Ugerløse skole skal det faglige, det sociale og den enkeltes personlighed gå hånd i hånd. Vi prioriterer et højt fagligt miljø i alle fag, og er omhyggelige med at tilpasse opgaver og forventninger, så de passer til elevernes aktuelle niveau og deres forskellige personligheder.

Det sociale og skolens samlede fællesskab udvikles i tæt samspil med eleverne og elevråd - både i egne klasser og på tværs af årgange og rækker. Vores samlinger, fx morgensang, SFO møder, fester og  forældremøder er vigtige, fordi vi her er fælles om at skabe en god skole og fritid.

Vi tror på, at et trygt fællesskab med spændende opgaver og udfordringer giver glade børn, som gerne vil i skole og SFO for at opleve en masse.

Samarbejde og skolens muligheder

• Sidste skoledag

04.05.2020

Jonas Vad