Kommunikation

Alle skolerne i Område Kildedam bruger Aula som grundlag for al skriftlig kommunikation med forældre.

Vi forventer, at forældrene holder sig orienteret på Aula dagligt og jævnligt besøger skolens hjemmeside www.kildedamsskolen.dk.

Samarbejde mellem skole og hjem

Hvad forventer vi af samarbejdet med jer forældre?

Samarbejdet med dig som forælder er helt centralt. I dagligdagen betyder det, at du støtter med praktiske ting og at dit barn hver dag møder i skole:

• udhvilet
  • til tiden og mindst fem minutter før ringetid
  • velforberedt med bøger, penalhus, idrætstøj og lektier lavet
  • veloplagt - har spist morgenmad før skolestart og har madpakke med.

Det er vigtigt, at du viser interesse og får indblik i, hvordan dit barn har det i skolen og SFO'en – i de enkelte fag, frikvartererne og sammen med kammeraterne i SFO. Det gør du ved at:

• lære de andre børn og deres forældre i klassen at kende
  • snakke med dit barn om hvad der er sket i skolen og SFO'en hver dag
  • kigge i bøgerne og skoletasken sammen med dit barn
  • støtte dit barn i at lave lektier
  • tale med lærererne/pædagogerne hvis der er noget, der undrer eller bekymrer
  • læse beskeder fra lærererne, pædagogerne og ledelsen på Aula og jævnligt besøger skolens hjemmeside www.kildedamsskolen.dk
  • melde tilbage på diverse invitationer til arrangementer.

Desuden forventer vi, at du deltager i skole-/hjemsamtaler, møder på skolen og arrangementer i SFO.

Klasseråd og afdelingsforældreråd

Folkeskoleloven lægger stærkt op til en tæt skole-/hjemsamarbejde med det formål at få det enkelte barn og klassen som helhed til at udvikle sig bedst muligt. Klasserådet og afdelingsforældrerådet er en vigtig faktor i dette samarbejde. Det er vigtigt, at forældrene kommer i dialog med skolen og deltager i fælles arrangementer med henblik på at få skabt den gensidige tillid. Én gang årligt vælges der repræsentanter til rådene.

04.05.2020

Video om Aula

Aula support

Den Digitale Hotline på 70 20 00 00

Her kan du få hjælp i tidsrummet:

mandag til torsdag: kl. 8.00 - 20.00

fredag kl. 8.00 - 16.00

søndag kl. 16.00 - 20.00

Du er også velkommen til at kontakte dit barns skole.