Gåbus

Gåbus - let at gå til!

Gåbus følger en fast køreplan med indlagte stoppesteder og billetten er gratis. Uddannede chauffører fra 6.-9. klasse styrer hver morgen bussen sikkert i skole. Via Gåbus app'en får forældrene besked, når børnene er sikkert fremme ved skolen.

Download her Gåbus-app'en og tilmeld dit barn allerede i dag!

Se den fine introvideo om fænomenet Gåbus ved at klikke her.

Gåbus - derfor!

• Giver små og store elever en aktiv og frisk start på skoledagen.
  • Styrker elevernes sundhed, trivsel og læring
  • Giver mere trafiksikre børn og unge
  • Mindsker trafik omkring skolerne
  • Aflaster børnefamilier i en travl morgenstund
  • Et bæredygtigt koncept, der nedsætter CO2-udslippet. En Gåbus-skole handler aktivt på klimaproblematikken.

Gåbus er udviklet af Dansk Skoleidræt og TrygFonden i samarbejde med Rådet for Sikker Trafik og Cyklistforbundet.

Læs mere om Gåbus på www.gåbus.dk!

Afd. Tølløse får ny rute

Skolens Gåbus har første år gået 1.035 km., så "Super godt gået" til chaufførerne fra 6. klasse og deres passagerer fra indskolingen.
Næste skoleår har vi valgt at placere Gåbus-ruten anderledes. I valget af rute er der taget højde for det kommende vejarbejde på Hjortholmvej.

Planen er, at vi starter den nye rute op den 9. september og allerede nu er det faktisk muligt, at tilmelde sig via Gåbus Appen.

Ved evt. spørgsmål til ruten, så kontakt jeres lærer eller koordinator fra skolen, Anne Høstrup

26.06.2019

Se den fine introvideo til fænomenet: Gåbus!

Gåbus - i samarbejde med Dansk Skoleidræt