Spring til indhold

Stestrup Skole

Velkommen til Stestrup Skole

Stestrup Skole

Stestrup Skole er en skole, som ligger i det åbne land mellem flere landsbyer. Vi har ca. 135 børn i skolen og næsten alle går i SFO.

Vi har masser af plads både inde og ude, og det giver os muligheder for at skabe rum og kroge til stor gavn for børnenes trivsel.

På den anden side af skolegården er børnehaven og vuggestuen, og dette tætte fællesskab betyder, at børnene fra en tidlig alder vænner sig til at komme på skolen - f.eks. til idræt og morgensang. De ældste børn fra børnehaven starter i SFO 3 måneder inden skolestart, så de gradvist kan lære skolen at kende.

Vi har dejlige, grønne områder omkring skolen, bl.a. et stort bål-hus omgivet af et naturområde. Det giver os mulighed for at lægge undervisning udendørs i enkelte timer eller hele dage.

Vi lægger vægt på, at vi alle kender hinanden, og at store og små børn i løbet af året deltager i fælles forløb. Det sker ved emneuger, ved at store børn læser med små børn, ved den daglige morgensamling med fællessang og når de store børn i legepatruljen organiserer aktiviteter for de mindre i frikvartererne.

Vores fokus er altid på børnenes trivsel og et godt forældresamarbejde, for dette er forudsætningen for børnenes læring.

Du er meget velkommen til at kontakte skolens pædagogiske leder, som gerne svarer på spørgsmål og viser skolen frem.

KommunikationAlle skolerne i Område Kildedam benytter Aula som grundlag for al skriftlig kommunikation. Vi forventer, at forældrene besøger Aula dagligt og vi anbefaler at i jævnligt besøger skolens hjemmeside www.kildedamsskolen.dk.

Til pædagogstuderendeFeedback

Sidst opdateret

28.02.2020

Ansvarlig redaktør

Marie Korsgaard Stange

Kontakt

Jimi Willesen

Pædagogisk leder og daglig leder
Stestrup Skole og SFO
Telefon: 72 36 63 42
E-mail: jiwil@holb.dk

SFO og klubliv - der er plads til alle

SFO- og klubliv er mavepinegrin, sjove lege og gode snakke og en voksenhånd at holde i, indtil mor og far er hjemme fra arbejde igen.
Det er spirende børne- og ungdomsliv i trygge rammer, og der er altid plads til dig.

Se videoen her: SFO - der er plads til alle

Kampagne for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige, folkeskolen kan. 

Kampagnen er til for dig, for at give dig tryghed i skolevalget for dit barn. Den er til for dig, der dagligt bruger folkeskolen - både som elev, forælder og medarbejder. 

Se kampagnevideoen her