Spring til indhold

Ågerup Skole

Velkommen til Ågerup Skole

Ågerup Skole

Ågerup Skole er beliggende på et dejligt overskueligt område, skrånende ned mod bunden af Isefjord mellem kirke, fjord og campingplads.

Skolen har 0. til 6.klasse, og på samme område ligger institutionen Ågerup Børnehus, som huser vuggestue og børnehave. Sammen har vi mange års gode erfaringer med samarbejde på kryds og tværs. Det giver et trygt, tæt og godt miljø, at alle på stedet, børn og voksne imellem, kender hinanden både fra undervisning, frikvarterer og SFO-tid. 

Hver morgen starter dagen kl. 8.00 med fælles morgensang og aktuelle meddelelser i vores morgensangslokale, hvorefter man går ud i sin klasse. Med jævne mellemrum holder vi også fælles skolekomsammen, som foregår i vores gymnastiksal, hvor der så er underholdning.

Vores undervisningslokaler er nye, lyse og velindrettede, og vores udendørsarealer er lige så dejlige, med nyindrettede legeområder til skole-, børnehave- og vuggestuebørn med skoleskov, bålhus med indlagt vand og el, svævebane, Tarzanbane, rutsjebaner, multibane, boldbane, sandkasser mm. Både vores SFO og vores institution er DGI-certificeret.

Du er meget velkommen til at kontakte den pædagogiske leder, som gerne svarer på spørgsmål og viser skolen frem.

 

KommunikationHele Kildedamsskolen benytter Aula som grundlag for al skriftlig kommunikation vedrørende dit barns skolegang. Forældre anbefales jævnligt at besøge skolens webside www.kildedamsskolen.dk og vi forventer, at forældrene besøger Aula dagligt.Feedback

Sidst opdateret

28.02.2020

Ansvarlig redaktør

Marie Korsgaard Stange

Kontakt

Vibeke Karstoft Hansen

Pædagogisk leder og daglig leder
Ågerup Skole og SFO
Telefon: 72 36 83 94
E-mail: vihan@holb.dk

SFO og klubliv - der er plads til alle

SFO- og klubliv er mavepinegrin, sjove lege og gode snakke og en voksenhånd at holde i, indtil mor og far er hjemme fra arbejde igen.
Det er spirende børne- og ungdomsliv i trygge rammer, og der er altid plads til dig.

Se videoen her: SFO - der er plads til alle

Kampagne for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige, folkeskolen kan. 

Kampagnen er til for dig, for at give dig tryghed i skolevalget for dit barn. Den er til for dig, der dagligt bruger folkeskolen - både som elev, forælder og medarbejder. 

Se kampagnevideoen her