Ågerup Skole

Du er meget velkommen til at kontakte den pædagogiske leder, som gerne svarer på spørgsmål og viser skolen frem.

Ågerup Skole

Ågerup Skole er beliggende på et dejligt overskueligt område, skrånende ned mod bunden af Isefjord mellem kirke, fjord og campingplads.

Skolen har 0. til 6.klasse, og på samme område ligger institutionen Ågerup Børnehus, som huser vuggestue og børnehave. Sammen har vi mange års gode erfaringer med samarbejde på kryds og tværs. Det giver et trygt, tæt og godt miljø, at alle på stedet, børn og voksne imellem, kender hinanden både fra undervisning, frikvarterer og SFO-tid.

Hver morgen starter dagen kl. 8.00 med fælles morgensang og aktuelle meddelelser i vores morgensangslokale, hvorefter man går ud i sin klasse. Med jævne mellemrum holder vi også fælles skolekomsammen, som foregår i vores gymnastiksal, hvor der så er underholdning.

Vores undervisningslokaler er nye, lyse og velindrettede, og vores udendørsarealer er lige så dejlige, med nyindrettede legeområder til skole-, børnehave- og vuggestuebørn med skoleskov, bålhus med indlagt vand og el, svævebane, Tarzanbane, rutsjebaner, multibane, boldbane, sandkasser mm. Både vores SFO og vores institution er DGI-certificeret.

Kommunikation

Hele Kildedamsskolen benytter Skoleporten som grundlag for al skriftlig kommunikation - Skoleporten omfatter skolens webside www.kildedamsskolen.dk samt forældre- og elevintra. Forældre anbefales jævnligt at besøge skolens webside og vi forventer, at forældrene besøger Forældreintra dagligt.

11.10.2019

Vibeke Karstoft Hansen

Pædagogisk leder
Afdeling Ågerup, skole og SFO
Telefon: 72 36 83 94
E-mail: vihan@holb.dk

Kampagne for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige, folkeskolen kan.

Kampagnen er til for dig, for at give dig tryghed i skolevalget for dit barn. Den er til for dig, der dagligt bruger folkeskolen - både som elev, forælder og medarbejder.

Se kampagnevideoen her