Vipperød SFO

Velkommen til afdeling A, Villaen og Klub 4390

Velkommen til Vipperød SFO

Vi har gode stimulerende udeområder. Vi har en stor legeplads, en dejlig skolegård med mulighed for både fodbold, basketball, ostespil, bordtennis, køretøjer og meget andet. Vi har både boldbaner, skov og sø i nærheden og det bruger vi en del.

Indendørs bruger vi klasselokalerne til de kreative aktiviteter, og vi har mulighed for at bruge gymnastiksalen alle dage.

• 0. til 2. klasse holder til i afdeling A på skolen
  • 3. klasse er i Villaen
  • 4. til 6. klasse er i Klub 4390 - og alle vores 3 afdelinger af SFOen er på samme matrikel.

Pædagogik

Vores pædagogiske praksis tager udgangspunkt i den anerkendende pædagogik via ICDP (International Child Development Program) og de retningslinjer som er beskrevet i “Holbæk Danner Skole”.

SFO’en er bevidst om, at børnene er der i deres fritid. Derfor vægtes det højt, at børnene har medbestemmelse og indflydelse i hverdagen.

SFO’en sætter bl.a. fokus på følgende:

• At hvert enkelt barn føler sig som en del af fællesskabet.
  • At børnene har ret til at vælge til og fra i forhold til de aktiviteter der tilbydes.
  • At aktiviteterne tilgodeser børnenes mangfoldighed.
  • At de voksne er klar til at støtte og hjælpe når børnene har behov for dette.
  • At SFO’en fokuserer på, at den læring der sker i undervisningstiden videreføres og udvides i SFO-tiden.

Samt at den livslæring der sker i SFO’en, fokuserer på at alle børn oplever at indgå i inkluderende og forpligtende fritidsfællesskaber.

09.09.2020

Skriv dit barn op til SFO

Klub 4390

Torsdag den 23. januar 2020 var en helt speciel dag på Vipperød Skole.

Efter i en årrække at have haft base i de gamle tjenesteboliger på legepladsen flyttede Klub 4390 ind i nye lokaler i forbindelse med Vipperødhallen.

Vi håber børnene kan se, at vores nye rammer er skabt med udgangspunkt i deres mange gode ideer, og vi glæder os til at indtage de nye lokaler med hyggekroge, brædtspils-områder, bordtennis, JustDance og "Gamer-rum" i fællesskab.

Alle dage fra kl. 06:30 og frem til skoletiden begynder.

Eftermiddag

Mandag til torsdag: Efter skoletid og frem til kl. 17:00. To gange månedligt holder vi aften-åbent i klubben til kl. 20:00.

Fredag: Efter skoletid og frem til kl. 16:30 - afdeling Ågerup SFO og Vipperød SFO har åbent til kl. 17:00.