Vipperød SFO

Velkommen til afd. A, Villaen og Klub 4390

Velkommen til Vipperød SFO
Vi har gode stimulerende udeområder. Vi har en stor legeplads, skolegård  med mulighed for både fodbold, basketball, ostespil, bordtennis, køretøjer o.m.a. Vi har både boldbaner, skov og sø i nærheden og bruger disse en del.

Indendørs har vi klasselokaler til rådighed til de kreative aktiviteter, derudover har vi en gymnastiksal vi har til rådighed alle dage.

• 0-2 Kl. holder til, i afd. A på skolen.
  • 3 Kl. er i Villaen.
  • 4-6 Kl. er i Klub 4390 - og alle vores 3 afdelinger er placeret indenfor sammen matrikel.
  • Vi har 170 dejlige børn, som er mellem 5-12 år. (bh. kl. - 6.kl.).

Pædagogik

Vores pædagogiske praksis tager udgangspunkt i den anerkendende pædagogik via ICDP (International Child Development Program) og de retningslinjer som er beskrevet i “Holbæk Danner Skole”.

SFO’en er bevidst om, at børnene er der i deres fritid. Derfor vægtes det højt, at børnene har medbestemmelse og indflydelse i hverdagen.

SFO’en sætter bl.a. fokus på følgende:

• At hvert enkelt barn føler sig som en del af fællesskabet.
  • At børnene har ret til at vælge til og fra i forhold til de aktiviteter der tilbydes.
  • At aktiviteterne tilgodeser børnenes mangfoldighed.
  • At de voksne er klar til at støtte og hjælpe når børnene har behov for dette.
  • At SFO’en fokuserer på, at den læring der sker i undervisningstiden videreføres og udvides i SFO-tiden.

Samt at den livslæring der sker i SFO’en, fokuserer på at alle børn oplever at indgå i inkluderende og forpligtende fritidsfællesskaber.

29.05.2019

Skriv dit barn op til SFO

Alle dage fra kl. 06:30 og frem til skoletiden begynder.

Eftermiddag

Mandag til torsdag: Efter skoletid og frem til kl. 17:00. To gange månedligt holder vi aften-åbent i klubben til kl. 20:00.

Fredag: Efter skoletid og frem til kl. 16:30 - afdeling Ågerup SFO og Vipperød SFO har åbent til kl. 17:00.

Kampagne for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige, folkeskolen kan.

Kampagnen er til for dig, for at give dig tryghed i skolevalget for dit barn. Den er til for dig, der dagligt bruger folkeskolen - både som elev, forælder og medarbejder.

Se kampagnevideoen her