Afdeling Stestrup, SFO

Stestrup SFO

Vi har masser af plads både inde og ude, og det giver os muligheder for at skabe rum og kroge til stor gavn for børnene.

Vi har dejlige, grønne områder omkring skolen, bl.a. et stort bål-hus omgivet af et naturområde. Det giver os mulighed for at lægge udendørs aktiviteter i enkelte timer eller hele dage.

Om vores hverdag
Vi har morgenåbning fra 6.30 til 8.00 på alle skoledage, hvor børnene kan spise morgenmad i fred og ro, få hjælp til lektier eller lege og spille. Børnene sendes i skole fra SFO kl. 7.50.
Når børnene kommer fra skole, krydser de sig ind på Tabulex. Herefter kan børnene fordele sig på dagens aktiviteter, ude og inde.

Vi tilbyder eftermiddagsmad, som f.eks. kan være boller, frugt, koldskål, noget varmt o.a. Serveringen kan foregå i fællesrummet, men den kan også foregå omkring bålet, eller på legepladsen i øvrigt.

Om vores aktiviteter
Aktiviteterne spænder vidt, både ude og inde og gives for det meste som tilbud børnene kan vælge til - eller vælge fra.

Meget er bestemt af årstidernes skiften, højtider, traditioner og ikke mindst af børnenes egne initiativer.

Legetøj og spil kan bruges frit, bare man rydder op efter sig!

Vi bruger ofte skolens gymnastiksal eller hallen.

Tabulex SFO
Vi benytter Tabulex SFO til registrering af komme/gå tider, forældreaftaler, og stamoplysninger. Børnene skal selv taste sig ind på en skærm når de møder i SFO, og de skal selv taste sig ud når de forlader SFO.

04.05.2017

Marianne Klarskov