Velkommen i SFO

Folkeskolen tilbyder fritidsordning ved hver skole. Du skal huske at skrive dit barn op til SFO, samtidig med at du skriver dit barn op til skolestart.

Fakta om SFO'er i Holbæk Kommune

• Pasningsgaranti fra 0. - 7. klasse, både før og efter skoledagen
  • Dit barn skal tilbydes SFO plads på den afdeling det går på
  • Tilbud om lektiehjælp i SFO'en (der er ikke tilknyttet lærere til lektiehjælpen. Niveauet svarer til den lektiehjælp, barnet modtager i hjemmet)
  • 19 lukkedage om året

For at skrive dit barn op til SFO, skal du opskrive via NemPlads.

På siden om pladsanvisning kan du også læse mere om takster og tilskud m.m.

Gå til NemPlads

Vejledning til ind- og udmeldelse af SFO

Mål og indholdsbeskrivelse:

SFO'ens arbejde har stor betydning for det gode resultat

Nærmere oplysninger om lukkedage og fællespasning gives af skolens SFO.
Få overblikket her:

Ferieplan og vigtige datoer

Priser

SFO'ens læreplaner skal godkendes af skolebestyrelsen. Det er også skolebestyrelsen der fastsætter åbningstiderne. De må dog ikke overstige 52 timer om ugen.

Mød skolebestyrelsen

23.09.2019

Kampagne for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige, folkeskolen kan.

Kampagnen er til for dig, for at give dig tryghed i skolevalget for dit barn. Den er til for dig, der dagligt bruger folkeskolen - både som elev, forælder og medarbejder.

Se kampagnevideoen her