Ågerup SFO

Velkommen til Ågerup SFO

Om os
Vi bor på et dejligt overskueligt område, skrånende ned mod bunden af Isefjord mellem kirke, fjord og campingplads.

PÅ samme område som vores SFO lægger skolen og ligger institutionen Ågerup Børnehus, som huser vuggestue og børnehave. Sammen har vi mange års gode erfaringer med samarbejde på kryds og tværs. Det giver et trygt, tæt og godt miljø, at alle på stedet, børn og voksne imellem, kender hinanden både fra undervisning, frikvarterer og SFO-tid.

Området

Vi har dejlige inde- og udendørsarealer, med nyindrettede legeområder til SFO/skole-, børnehave- og vuggestuebørn med skoleskov, bålhus med indlagt vand og el, svævebane, Tarzanbane, rutsjebaner, multibane, boldbane, sandkasser mm.

Bevægelse i hverdagen

Både vores SFO og vores institution er DGI-certificeret.

29.05.2019

Katrine Ellegaard Rasmussen

Skriv dit barn op til SFO

Morgenåbning

Alle dage fra kl. 06:30 og frem til skoletiden begynder.

Lukning

Mandag til torsdag: Efter skoletid og frem til kl. 17:00. To gange månedligt holder vi aften-åbent i klubben til kl. 20:00.

Fredag: Efter skoletid og frem til kl. 16:30 - afdeling Ågerup SFO og Vipperød SFO har åbent til kl. 17:00.

Kampagne for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige, folkeskolen kan.

Kampagnen er til for dig, for at give dig tryghed i skolevalget for dit barn. Den er til for dig, der dagligt bruger folkeskolen - både som elev, forælder og medarbejder.

Se kampagnevideoen her