Ågerup SFO

Velkommen til Ågerup SFO

Om os
Vi bor på et dejligt overskueligt område, skrånende ned mod bunden af Isefjord mellem kirke, fjord og campingplads.

PÅ samme område som vores SFO lægger skolen og ligger institutionen Ågerup Børnehus, som huser vuggestue og børnehave. Sammen har vi mange års gode erfaringer med samarbejde på kryds og tværs. Det giver et trygt, tæt og godt miljø, at alle på stedet, børn og voksne imellem, kender hinanden både fra undervisning, frikvarterer og SFO-tid.

Området
Vi har dejlige inde- og udendørsarealer, med nyindrettede legeområder til SFO/skole-, børnehave- og vuggestuebørn med skoleskov, bålhus med indlagt vand og el, svævebane, Tarzanbane, rutsjebaner, multibane, boldbane, sandkasser mm.

Bevægelse i hverdagen
Både vores SFO og vores institution er DGI-certificeret.

18.09.2018

Julie Aida Olin

Skriv dit barn op til SFO

Morgenåbning

Alle dage fra kl. 6.30 og frem til skoletiden begynder.

Lukning

Man- torsdag: Efter skoletid og frem til kl. 17.00. 1 gang om ugen holder vi aftenåbent til kl. 20.

Fredag: Efter skoletid og frem til kl. 16.30
- Ågerup SFO og Vipperød SFO har åbent til kl. 17.