Kildedamsskolen, afdeling Vipperød

Du er meget velkommen til at kontakte den pædagogiske leder, som står klar til at besvare dine spørgsmål og vise skolen frem.

Afdeling Vipperød
Vores afdeling i Vipperød er et/ tosporet fra 0.-6 klasse og har derudover én af de to udskolingsafdelinger på Kildedamsskolen fra 7. til 9. klasse, som er tosporet.

På afdelingen er der i alt 403 elever.

Vi har gode stimulerende udeområder. Vi har en stor legeplads, skolegård  med mulighed for både fodbold, basketball, ostespil, bordtennis, køretøjer o.m.a. Vi har både boldbaner, skov og sø i nærheden og bruger disse en del.

Indendørs har vi klasselokaler til rådighed til de kreative aktiviteter, derudover har vi en gymnastiksal vi har til rådighed alle dage.

Nordvestnyt Holbæk fulgte med på vores 1. skoledag den 8.8.2016 og det kom der denne fine artikel og video ud af: "Nyt navn til både skolen og klassen"

Bus og ringetider

Her finder du information om den enkelte skoleafdelings skolekørsel og ringetider.

Bustider

Movia står for distriktets aktuelle køreplaner samt busdrift
- brug søge-feltet i dette direkte link: Movia – aktuelle køreplaner

Ringetider

1. 08.00-09.30
  2. 09.50-11.20

Frokost
  3. 12.15-13.00
  4. 13.15-14.00
  5. 14.15-15.00
  6. 15.00-15.45

29.05.2019

Katrine Ellegaard Rasmussen

Lis Thrane Hansen

Pædagogisk leder
Afdeling Vipperød, skole
E-mail: listh@holb.dk

Gitte Tonn

Pædagogisk leder
Afdeling Vipperød, indskoling og SFO
Telefon: 72 36 83 91
E-mail: gtonn@holb.dk

Kampagne for folkeskolerne i Holbæk Kommune

Som folkeskole er vi tæt på alle. Det er noget af det helt særlige, folkeskolen kan.

Kampagnen er til for dig, for at give dig tryghed i skolevalget for dit barn. Den er til for dig, der dagligt bruger folkeskolen - både som elev, forælder og medarbejder.

Se kampagnevideoen her